Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Bavorský krém s nektarinkovou omáčkou

Krémový, jemný, rozplývající se v ústech... bavorský krém doplněný chutí nektarinek. Rafinované blaho...

Ingredience:


(cca 8 formiček)

•    500 ml šlehačky 36% (30%)
•    400 ml mléka
•    4 žloutky
•    tobolka vanilky
•    10g cukru moučky
•    4 vrchovaté lžičky želatiny

Nektarinková omáčka

•    4-5 nektarinek
•    2-3 lžíce cukru
•    cca 50 ml vody


Příprava:


Želatinu rozpustíme v 10 lžících studené vody.  Mléko uvaříme s tobolkou vanilky. Necháme na 2 minuty odstát. Žloutky utřeme s cukrem moučkou v nádobě mixéru na světlou hmotu. Z ještě horkého mléka vyndáme tobolku vanilky a velmi pomalu (po kapkách) vlijeme mléko do vajec za stálého mixování při vysokých otáčkách, vše opatrně, aby se žloutky nesrazily.

Směs mixujeme ještě po deset vteřin ve vodní lázní, až trochu zhoustne. Následně přidáme nabobtnalou želatinu a velmi důkladně mixujeme.

Necháme úplně vychladnout. Až směs začne houstnout, ušleháme šlehačku a spojíme s vaječnou hmotou.

Krém přendáme do nádobíček nebo šálků a necháme v ledničce minimálně několik hodin. Pro vyndání krému z nádobíček stačí je na několik vteřin ponořit do nádoby s horkou vodou. Krém podáváme dobře vychlazený s velkým množstvím nektarinkové omáčky.

Omáčka:

Nektarinky jemně nařízneme a polijeme velkým množstvím vroucí vody. Oloupeme, vypeckujeme a umístíme v nádobě mixéru. Přidáme cukr a dolijeme vodu. Důkladně rozmixujeme až vznikne hladká omáčka.

Dobrou chuť!


Krem bawarski z sosem nektarynkowym