Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Broskvový kompot

Bohatý rok na úrodu broskví se nesmí propást! Zavolejte kamarádky, připravte si dobré pití, příjemnou hudbu a přepravky domácích broskví. Za pár hodin smíchu a v dobré společnosti máte na zimu nachystanou hotovou zásobu vitamínů.
Ingredience:

•    1 a 1/2 l vody
•    500 g pískového cukru
•    3 kg zralých tvrdých žlutomasých broskví
•    1 lžička kyseliny citronové
•    8 hvězdiček badyánu

Postup:

Svaříme vodu s cukrem. Broskve omyjeme, oloupeme, rozkrojíme na půlky a vypeckujeme. Takto připravené ovoce ponoříme do studené vody, v níž jsme rozpustili kyselinu citronovou.

Půlky broskví naskládáme do čistých sklenic vždy řeznou stranou dolů a do každé z nich přidáme 2 hvězdičky badyánu. Zalijeme teplým sirupem z vody a cukru a pevně uzavřeme víčkem.

Sklenice vložíme do hrnce s teplou vodou tak, aby se nedotýkali přímo dna. Sterilujeme 20–25 minut při 85°C. Nakonec necháme vychladnout.

Dobrou chuť!