Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Červená rybí polévka s česnekem a vínem

Slavnostní příležitost si zaslouží slavnostní menu. Inspirujte se nápadem na červenou rybí polévku s česnekem a vínem. Uhodnete, ze které exotické krajiny tento recept pochází?
Ingredience:

•    1,5 kg sladkovodní ryby
•    2 cibule
•    2 rajčata
•    2 zelené papriky
•    olej
•    2 lžíce sladké mleté papriky
•    2 feferonky (nemusí být)
•    5 stroužků česneku
•    500 ml bílého vína
•    hrst domácích nudlí
•    petrželka
•    pepř
•    sůl

Postup:

Z části masa a odřezků uvaříme v osolené vodě vývar. Přecedíme ho přes husté síto a maso lehce propasírujeme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriky zbavíme jadřinců a semínek a nakrájíme na kostičky.
Zbytek masa vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Oloupeme cibuli, nasekáme najemno a osmahneme na oleji. Přidáme mletou papriku, najemno nasekaný česnek, rajčata a papriky. Podlijeme vínem a přilijeme asi 1 litr vývaru. 5 minut povaříme.

Potom přidáme nadrobno nasekané feferonky a pokrájené maso. Osolíme, opepříme a ještě 5–10 minut povaříme. V osolené vodě uvaříme nudle, scedíme a přidáme do hotové polévky.

Na talíři můžeme polévku posypat nasekanou petrželkou.

Dobrou chuť!