Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Čokoládové ovesné sušenky

Svůdné ovesné sušenky s čokoládou. Můžete k nim přidat brusinky nebo mandle, ale nakonec se do nich dostaly ořechy. Spojení chutí, které stojí za vyzkoušení.

Ingredience:


(cca 15 ks)

•    50 g hořké čokolády
•    50 g vlašských ořechů
•    1 lžíce másla
•    3/4 sklenice ovesných vloček
•    3/4 sklenice mouky
•    skoro 1/4 sklenice řepkového oleje
•    1/2 sklenice cukru
•    1 vejce (vel. L)
•    1 lžička kypřicího prášku
•    špetka soli

Příprava:


Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Nasekejte ořechy. Mandle utřete s cukrem, přidejte vejce a ušlehejte na světlou nadýchanou pěnu. Přidejte olej, vychladlou čokoládu, spojte mixérem. Mouku smíchejte s kypřicím práškem, solí a ovesnými vločkami. Přidejte k čokoládovému krému a zamíchejte. Přidejte 3/4 nasekaných vlašských ořechů. Dlaní formujte plochá kolečka.  Směs bude dost lepkavá, proto si můžeme pomoct lžící.

Povrch sušenek posypte zbytkem ořechů. Rozložte sušenky na plech vyložený pečicím papírem (sušenky budou trochu větší, proto nechte mezeru cca 5 cm), pečte v teplotě 180⁰ C (horký vzduch) po dobu cca 15-20 minut.

Dobrou chuť!


Czekoladowe ciastka owsiane