Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Čokoládovo-banánový moučník

Hemžící se sušeným ovocem, s vánoční vůní, na základě hořké čokolády a banánů

Ingredience:


(na formu na biskupské chlebíčky 25-27 cm)

•    150 g másla v pokojové teplotě
•    150 g cukru
•    300 g pšeničné mouky
•    3 vejce
•    2 malé banány
•    130 g hořké čokolády
•    200 g ovocno-ořechové směsi
     (hotová směs nebo namíchané podle chuti)
•    70 ml alkoholu (víno moscatel nebo tmavý rum)
•    1/4 lžičky skořice
•    špetka mletého muškátového ořechu
•    špetka mletého zázvoru

Příprava:


Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni, rozmačkejte banány. Máslo utřete do pěny, za stálého míchání přidávejte cukr a po jednom vejci. Když se přísady důkladně spojí, přidejte rozpuštěnou čokoládu a rozmačkané banány – rozmixujte.

Následně přidejte ovocno-ořechovou směs (větší jako jsou datle, meruňky a další – nasekejte).
Nakonec přidejte do těsta mouku a důkladně zamíchejte.

Vložte těsto do formy na biskupské chlebíčky vyložené pečicím papírem.
Pečte po dobu 30 minut ve 180 stupních C, pak přikryjte aluminiovou folií a pečte dalších 30 minut. Upečený a vychladlý moučník polijte cukrovou nebo čokoládovou polevou, případně pouze posypte cukrem moučkou.

Dobrou chuť!


9-1-sim.png