Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Horké malinové suflé

Nejsladší vyznání vypadá jako horké maliny. Plánujete pro svou lásku romantickou večeři při svíčkách? Máme pro vás recept na dezert, kterému se nedá odolat.
Ingredience:

•    250 g malin
•    4 vaječné bílky
•    10 g másla
•    100 g cukru krupice
•    2 vanilkové cukry
•    1 lžíce třešňovice (nemusí být)
•    1 smetana na šlehání
•    moučkový cukr (na posypání)

Postup:

Čtyři ohnivzdorné misky (obsah asi 200 ml) vytřeme máslem a vysypeme krupicovým cukrem. Čerstvé maliny rozmačkáme a prolisujeme sítkem. Můžeme vmíchat třešňovici.
Bílky ušleháme, přidáme k nim zbytek krupicového cukru a vanilkový cukr a ušleháme pevný sníh. Malinové pyré lehce přimícháme do sněhu. Vzniklou hmotu nandáme do misek.

Ty pak vložíme do trouby vyhřáté na 190°C. Pečeme 10–15 minut, až krém „vyskočí“ a mírně ztuhne. Dále si ušleháme pevnou šlehačku.

Upečené suflé pocukrujeme a ozdobíme šlehačkou. Ihned podáváme.

Dobrou chuť!