Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Jednoduchý perník s povidly

Nádherně voňavý, krásně zbarvený a vlhký perník, který musíte ochutnat.
1 forma na biskupský chlebíček 20 cm x 11 cm

Ingredience:


•    2 sklenice pšeničné mouky
•    1 sklenice cukru
•    1 vejce
•    125 g margarínu (rozpuštěného a vychladlého)
•    250 g švestkových povidel
•    1 sklenice mléka
•    2 lžičky kakaa
•    2 lžičky perníkového koření
•    1 lžička jedlé sody
•    máslo k vymaštění formy
•    půl sklenice švestkových povidel na proložení

Poleva:

•    100 g hořké čokolády
     (min. 60 % obsahu kakaa)
•    50 g másla

Příprava:


Zapněte troubu a předehřejte na 180⁰C. Vymastěte připravenou formu.

V misce umístěte vejce s cukrem a rozmixujte doběla. Následně, za stálého mixování, přidávejte margarín, povidla, mléko, kakao, jedlou sodu, perníkové koření a nakonec po troškách mouku. Mixujte až získáte hladkou hmotu.

Přelijte těsto do připravené formy a vložte do trouby. Pečte po dobu 50-60 minut nebo podle suchého párátka. Vyndejte z trouby a nechte vychladnout, pak vyjměte z formy, přeřízněte podélně napůl, rovnoměrně namažte povidly a opět složte.

Pro přípravu polevy rozpusťte čokoládu s máslem ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě a důkladně promíchejte, následně rovnoměrně polijte perník polevou.

Dobrou chuť!


Łatwy piernik z powidłami