Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Kokosová polévka

Vaření je vášeň, která nezná hranic. Nemusíme přeci stále dokola vařit rajskou a zelňačku. Vydejte se s námi do cizích krajů a objevujte nové chutě, vůně a barvy.
Ingredience:

•    500 ml kokosového mléka
•    400 g vlasových rýžových nudlí
•    4 silné plátky čerstvého zázvoru
•    2 kuřecí prsní řízky
•    1 kuřecí nebo zeleninová kostka bujonu
•    2 lžičky třtinového cukru
•    2 lžičky citronové šťávy
•    1 lžička červené kari pasty
•    1 lžička rybí omáčky
•    1 litr vody
•    sůl
•    pórek a čerstvě nasekané bylinky na ozdobení

Postup:

V 1 litru vařící vody rozpustíme kostku bujonu a chvíli povaříme. Přidáme kokosové mléko a plátky zázvoru. Vývar vaříme 5 minut.
Do polévky přidáme kuřecí prsa nakrájená na tenké plátky a vaříme dalších 10 minut, dokud maso nezměkne. Nakonec přidáme třtinový cukr, citronovou šťávu, rybí omáčku a kari pastu.
Vše vaříme dalších 5 minut. Pak do polévky přidáme zvlášť uvařené vlasové nudle, které si připravíme dle návodu na obalu.

Polévku dle chuti přisolíme a ozdobíme pórkem nakrájeným na kolečka a čerstvě nasekanými bylinkami.

Dobrou chuť!