Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Kokosové řezy z bílků

Neznáme nikoho, kdo by neměl rád kokos! Zelené palmy a modré moře, bílý písek a úžasná kokosová chuť – to je dobrodružství, na které vás zveme tady a teď!
Ingredience korpus:

•    7 vaječných bílků
•    250 g kokosu
•    250 g cukru krupice
•    120 g hrubé mouky

Ingredience krém:

•    250 ml mléka
•    1 vanilkový pudink
•    250 g másla
•    50 ml silné černé kávy
•    150 g moučkového cukru
•    čokoláda na vaření

Postup:

Bílky vyšleháme s cukrem na hustý sníh, pak vmícháme mouku a kokos. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 12 minut.

Z mléka, pudinku a kávy uvaříme hustý pudink. Změklé máslo vyšleháme s cukrem, přidáme zchladlý pudink a ještě chvíli šleháme.

Vzniklý krém natřeme na zchladlý korpus a hustě posypeme strouhanou čokoládou.

Dobrou chuť!