Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Křehké bábovičky s krémem mascarpone, bílou čokoládou a borůvkami

Dvě sousta stačí, abyste se cítili blaze. Křehké těsto, jemný, nadýchaný krém a sladko-kyselá chuť borůvek. Je potřeba ještě něco?

Ingredience:


Křehké těsto:

•    200 g mouky
•    100 g másla
•    3 lžíce cukru moučky
•    1/2 lžíce citrónové šťávy
•    1/4 lžíce citrónové kůry
•    žloutek

Dodatečně:

•    200 ml šlehačky 36%
•    250 g mascarpone
•    100 g bílé čokolády
•    250 g borůvek

Příprava:


Mouku přesejeme do nádoby robotu. Přidáme cukr moučku, nakrájené na menší kousky máslo, žloutek, citrónovou šťávu a kůru. Mixujeme při středních otáčkách až vznikne jemná drobenka. Obsah nádoby přendáme na kuchyňský vál a krátce zaděláme hladké těsto. Na 30 minut vložíme do ledničky. Vychlazeným těstem vyložíme formičky na bábovičky. Pečeme dozlatova po dobu cca 10 minut v teplotě 180 stupňů. Hotové bábovičky necháme vychladnout a vyndáme z formiček.

Bílou čokoládu rozpustíme ve vodní lázní se lžící mléka. Necháme úplně vychladnout za občasného míchání. Ušleháme šlehačku na tuhou pěnu při nejvyšších otáčkách. Přidáme mascarpone a (studenou!) rozpuštěnou bílou čokoládu. Pomocí cukrářského rukávu plníme bábovičky krémem a zdobíme čerstvými borůvkami.

Dobrou chuť!


Kruche babeczki z kremem mascarpone, białą czekoladą i borówkami