Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Lívance se zakysanou smetanou a švestkami

Snídaně do postele nebo sváteční svačinka. Lívancujte se stylem. Ani „pan šéfkuchař“ by vás nenachytal na švestkách.

Ingredience:


•   1/2 l vlažného mléka
•   30 g čerstvého droždí
•   250 g jemného tvarohu
•   špetka soli
•   2 sáčky vanilkového cukru
•   280 g polohrubé mouky
•   300 g švestek
•   1 lžička krupicového cukru
•   svitek skořice
•   kokosový tuk
•   kelímek zakysané smetany

Příprava:


Do mléka rozdrobíme droždí, přidáme tvaroh, sůl, vanilkový cukr a mouku. Vše pečlivě promícháme. Těsto necháme za občasného promíchání 20 minut kynout. Vypeckujeme švestky a spolu s cukrem a skořicí necháme podlité vodou v hrnci na mírném ohni změknout. Vyjmeme skořici a necháme stranou.

Na lívanečníku nebo pánvi rozehřejeme kokosový tuk a lívance opékáme z obou stran dozlatova. Podáváme se švestkami a zakysanou smetanou.

Dobrou chuť!