Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Makronky

Malé královny zákusků si rychle podmaní naše chuťové buňky. Stačí jim dát šanci a už se jich nebudete chtít vzdát. Mňam!
Ingredience:

•    250 g mandlové moučky
•    250 g moučkového cukru
•    200 g vaječných bílků
•    225 g cukru krupice
•    3/4 dl vody
•    špetka soli
•    modré potravinářské barvivo
•    mascarpone (na náplň)

Postup:

V misce smícháme mandlovou moučku s moučkovým cukrem. V kastrůlku smícháme krupicový cukr s vodou a necháme vařit, dokud směs nedosáhne teploty 118 °C. Bílky rozdělíme na 2 poloviny. První polovinu bílků vyšleháme v elektrickém robotu se špetkou soli do polotuha a postupně za stálého šlehání přiléváme horký cukrový rozvar. Dále šleháme, až vznikne velmi pevný sníh.

Druhou polovinu bílků přimícháme do směsi mandlové moučky s cukrem a promícháme. Vznikne kaše. Do ní vmícháme prochladlý pevný sníh. Hmotu případně obarvíme potravinářským barvivem.
Připravenou hmotu nastříkáme pomocí cukrářského sáčku s hladkou trubičkou na plech vyložený pečícím papírem, vytváříme kolečka o průměru asi 4 cm a necháme je 45 minut osychat.

Makronky vložíme do trouby vyhřáté na 160 °C a pečeme 10 minut. Z plechu makronky sundáme až po úplném vychladnutí.

Nakonec makronky po dvou slepíme vybranou náplní.

Dobrou chuť!