Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Masové kuličky s kari omáčkou a těstovinami

Jídlo hrou a vaření vášní. Staňte se mistrem umění, které obdivujete v restauracích, a překvapte rodinu výbornou večeří. Úspěch je zaručený!
Ingredience:

•   1 lžíce olivového oleje
•   1 malá cibule
•   1 vejce
•   450 g hovězího krku
•   70 g strouhanky
•   kari koření
•   sůl
•   80 g másla
•   250 ml smetany ke šlehání
•   hrst čerstvé petrželky

Příprava:

Umeleme hovězí maso, v pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm dozlatova cibuli. Do mísy vlijeme vejce, vsypeme osmahnutou cibuli a připravené mleté maso, strouhanku a sůl. Důkladně promícháme a tvarujeme kuličky. Kuličky rozložíme na pečící papír do předehřáté trouby a pečeme dozlatova. Dáme vařit těstoviny a paralelně zatím v kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme lehce ušlehanou smetanu, sůl a kari koření. Povaříme do zhoustnutí.

Podáváme teplé, posypané čerstvou petrželkou.
 
Dobrou chuť!