Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Mátovo-limetkovo-medová marináda ke krevetám

Proměňte se z kuchaře na šéfkuchaře díky tomuto úžasnému tipu. Masíčko se vám pod rukama promění na skutečnou lahůdku a vaše grilování dostane ten správný šmak.
Ingredience:

•    lístky z 1 svazku máty
•    lístky z 1/2 svazku koriandru
•    1 dlouhá cčervená chilli paprička, nakrájená nadrobno
•    1 lžíce najemno nastrouhané limetkové kůry
•    60 ml limetkové šťávy
•    125 ml panenského olivového oleje
•    1 lžíce medu
•    2 lžičky vločkové mořské soli
•    1 lžička drceného pepře

Postup:

Ve vhodném mixéru najemno zpracujeme všechny uvedené přísady. Vznikne tak zhruba 250 ml marinády. Čtvrtinu marinády promícháme s krevetami a na 3 minuty odložíme. Krevety pak opékáme na grilu či grilovací pánvi na středním ohni asi 3–4 minuty.

V průběhu pečení krevety obracíme. Podáváme se zbytkem marinády.

Dobrou chuť!