Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Perník s červenou fazolí

Perník má být sladký, aromatický a... nemusí být těžký. Stačí, že ho uděláme na základě fazole. Oblíbený tradiční zákusek v novém. Překonejte svou podezřívavost – nezbude ani drobeček!

Ingredience:


•    320 g vařené červené fazole
•    50 g pšeničné mouky typ 2000
•    5 vajec
•    3 lžíce kakaa
•    1 lžička skořice
•    1 lžička perníkového koření
•    1 ks ořechový mix
•    1 hrst sušených brusinek
•    1 hrst sušené mochyně
•    3/4 sklenice hnědého cukru
•    5 lžiček medu
•    1 lžíce vanilkového extraktu
•    1 lžička sody
•    1 lžička kypřicího prášku
•    6 lžic olivového oleje
•    1 sklenice švestkových povidel

Příprava:


Předehřejte troubu na teplotu 170°C. Uvařenou fazoli umístěte v mixéru a rozmixujte na hladkou hmotu. Do fazole přidejte cukr, vejce, med, olej a vanilkový extrakt. Ve druhé nádobě smíchejte mouku s kypřicím práškem a jedlou sodou, přidejte kakao a koření. Suché přísady zamíchejte do mokrých. Nasekejte ořechy, přeřízněte mochyni napůl. Ořechy, brusinky a mochyni přidejte do těsta a opatrně zamíchejte.

Vymastěte formu o průměru 20 cm a nalijte do ni těsto. Pečte v předehřáté troubě po dobu cca 1 hod. Nechte vychladnout. Přeřízněte na 3 vrstvy, proložte švestkovými povidly a ozdobte brusinkami.

Dobrou chuť!


Piernik z Czerwoną Fasolą