Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Pistáciové pralinky

Dokonalý nápad na malý zákusek nebo dáreček pro někoho blízkého. Výstředně zabalený může udělat opravdovou radost. Ostatně nic neudělá takovou radost jako dárek, do kterého jste vložili srdce...

Ingredience:


•   100 g bílé čokolády
•   100 g mascarpone (v pokojové teplotě)
•   50 g mletých pistácií + na obalení
•   1 lžička citrónové šťávy
•   kůra z poloviny citrónu
•   1 lžička mandlového likéru

Příprava:


Ořechy upražte na suché pánvi a nechte vychladnout. Čokoládu nalámejte na menší kousky, rozpusťte ve vodné lázni a nechte vychladnout, ale jen natolik, aby čokoláda byla stále tekutá. Lžicí rozmačkejte mascarpone, aby trochu změkl. Vlijte čokoládu a důkladně promíchejte. Citrón spařte, oloupejte a vymáčkněte šťávu. Přidejte k sýrové hmotě, vlijte likér a zamíchejte. Ořechy rozmixujte mixérem na konzistenci mokrého písku. Přidejte ke hmotě a zamíchejte. Nechte hodinu v ledničce.

Ořechy, které se mají použít na obalení, nakrájejte nebo rozmixujte, ale na větší kousky. Vyndejte hmotu z ledničky. Lžičkou nabírejte hmotu a formujte malé kuličky (aby se hmota nelepila na ruce, můžete je lehce natřít malým množstvím oleje). Obalte v pistáciích. Opět nechte na hodinu v ledničce. Hotové pralinky zabalte podle vlastní představy.

Dobrou chuť!


1-sim.png