Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Pusinková hnízda se šlehačkou a ovocem

Lehké jako peříčko, křupavé a roztékající se v ústech pusinky plněné nadýchanou bílou šlehačkou a sezónním ovocem. Stojí to za hřích...

Ingredience:


Pusinky:

•    4 bílky
•    220 g cukru krupice
•    1/2 lžíce limetkové šťávy
•    špetka soli


Dodatečně:

•    300 ml šlehačky 36%
•    lžíce cukru moučky
•    250 g čerstvého ovoce (borůvek, jahod)

Příprava:


Bílky přendáme do nádoby robotu a pomocí balonové metly ušleháme na tuhou pěnu. Až bílky bez problému projdou „zkouškou misky nad hlavou“, za stálého mixování přidáváme po lžíci cukru. Nakonec přidáme citrónovou šťávu. Pěna by měla být lesklá a velmi tuhá.

Hotové bílky vložíme do cukrářského rukávu a na plechu vyloženém pečicím papírem zformujeme hnízda: nejdřív uděláme kulatý spodek a následně vrstvíme stěny.

Hotová hnízda sušíme v troubě v teplotě do 80°C po cca 4,5 hodiny.

Vychlazené pusinky plníme šlehačkou ušlehanou se lžící cukru a dekorujeme čerstvým ovocem.

Dobrou chuť!


Gniazdka bezowe z bitą śmietaną i owocami