Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Rebarborová polévka

Nečekaně dobré, nečekaně rebarborové. Ovoce nebo zelenina, co myslíte? My si myslíme, že prostě musíte vyzkoušet tento výborný recept na letní rebarborovou polévku. S tabaskem.
Ingredience:

•    1 kg rebarbory
•    500 ml zeleninového vývaru
•    2 lžíce přírodního cukru krupice
•    2 lžíce zakysané smetany
•    sůl
•    tabasko
•    pepř

Postup:

Rebarboru oloupeme, opláchneme a nakrájíme na 4centimetrové kousky. Zeleninový vývar prohřejeme v hrnci. Vsypeme rebarboru a na mírném plamenu pod pokličkou podusíme asi 5 minut. Dochutíme solí, pepřem, cukrem a tabaskem. Polévku rozdělíme na talíře, posypeme na kousky natrhanými lístky bazalky a poklademe kopečky smetany.

Podáváme s čerstvým pečivem, bagetkou nebo ciabattou.

Dobrou chuť!