Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Sendvič v italském stylu s pestem a bazalkou

Opečeme krajíce chleba v toustovači a namažeme máslem. Položíme rukolu, šunku, plátky mozzarelly, rajčata a čerstvé oregano. Vše přikryjeme druhým krajícem pečiva, dobrou chuť.
Porce: 2 dvojí sendviče
Čas: 20 minut


Ingredience:


Sendvič:

•    4 krajíce chleba v italském stylu
•    1 mozzarella
•    stření rajče
•    2 plátky zrající šunky
•    hrst rukoly
•    máslo na namazání pečiva

Pesto:

•    1 hrneček čerstvé bazalky
•    1/2 hrnečku čerstvé máty
•    1/4 hrnečku nastrouhaného parmezánu,
     případně gran padano
•    2 větší stroužky česneku
•    1/4 hrnečku blanšírovaných mandlí
     (původně piniových ořechů)
•    1/4 hrnečku olivového oleje
•    špetka soli

Příprava:


Pesto:

Umyté osušené listy čerstvé bazalky a máty vložíme do vysoké nádoby, v níž budeme mixovat přísady. Přidáme parmezán, česnek, mandle, olivový olej a špetku soli, vše rozmixujeme. Pokud bude pesto velmi husté, můžeme přidat více oleje a získat požadovanou konzistenci. Během mixování je dobré pesto ochutnat a případně přidat sůl nebo více česneku.


Sendvič:

Opečeme krajíce chleba v toustovači a namažeme máslem. Položíme rukolu, šunku, plátky mozzarelly, rajčata a čerstvé oregano. Vše přikryjeme druhým krajícem pečiva, dobrou chuť.

Dobrou chuť!


Kanapka z stylu włoskim z pesto z bazylii