Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Sendviče se švarcvaldskou šunkou, plísňovým sýrem a pestem z rukoly

Stojí za to doplňovat chutě. Čerstvé celozrnné pečivo, jemné plátky švarcvaldské šunky, výrazná chuť plísňového sýra, křupavá ředkvička a rukolové pesto. Ochutnejte, pokud máte chuť na změnu.

Ingredience:


•    2 krajíce celozrnného chleba
•    hrst rukoly
•    hrst polníčku
•    4 plátky švarcvaldské šunky
•    6 plátků sýra brie
•    několik ředkviček


Sendvičové pesto z rukoly

•    2 hrsti rukoly
•    lžíce pražených piniových ořechů
     nebo slunečnicových semínek
•    lžička nastrouhaného parmezánu
•    olivový olej
•    sůl
•    pepř

Příprava:


Rukolu vložíme do nádoby mixéru, přidáme oříšky nebo slunečnicové semínka, nastrouhaný parmezán, špetku soli, pepř a několik lžící olivového oleje. Důkladně rozmixujeme mixérem.  Chléb namažeme lžičkou pesta, položíme rukolu, polníček, švarcvaldskou šunku, plátky rajčete, sýra brie a ředkvičky. Nakonec kápneme ještě lžičku rukolového pesta. Posypeme mořskou solí a čerstvě namletým černým pepřem.

Dobrou chuť!