Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Sladké pasírované kalifornské švestky

Přírodní sladká chuť švestek zvýrazněna chutí červeného suchého vína v sametovém medu.

Ingredience:


•    500 g kalifornských švestek,
•    0,5 l červeného suchého vína,
•    několik lžiček přírodního medu

Příprava:

Švestky zalijte vínem, přidejte med. Vařte na mírném ohni po dobu cca 1 hod. Nechte vystydnout, přemístěte na noc do ledničky, aby se chutě „spojily“.  Druhý den vařte švestky na mírném ohni. Pokud se už nebude dát míchat lžící v hrnci, můžete přidat trochu vroucí vody. Přendejte vše do mixéru a mixujte až k získání hladké hmoty.

Převařte zavařovací sklenice a víčka. Švestky přendejte do hrnce. Tip: použijte vroucí vodu z vaření sklenic na nádobu mixeru – ulehčíte si mytí. Utřete sklenice a víčka dosucha. Vařte švestky na mírném ohni. Naplňte sklenice, zavřete, postavte víčkem dolů a nechte až do vychladnutí. Hrnec se může vylízat!

Dobrou chuť!


Słodki mus ze śliwek kalifornijskich