Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Tatarák z krevet

Klasika je klasika, ale tajemstvím šéfkuchaře jsou inovace! Zkuste své hosty překvapit předkrmem jako v luxusní restauraci. I po krevetách se umí zaprášit.
Ingredience:

•    600 g vyloupaných krevet
•    1/2 vyzrálé papáji
•    sůl
•    bílý pepř
•    1 a 1/2 lžíce čerstvého koriandru
•    1/2 dl ořechového oleje
•    1 lžíce dijonské hořčice
•    šťáva z 1 limetky

Postup:
Den předem si nakrájíme krevety na kostičky, velké asi 5 mm. Přidáme nasekaný koriandr, sůl, pepř, ořechový olej a necháme přes noc v lednici marinovat. Druhý den oloupeme papáju, nakrájíme ji na kousky a smícháme se šťávou z limetky.

Přidáme ke krevetám, promícháme a ihned podáváme – nejlépe s krajíčky grilované veky.

Dobrou chuť!