Recenze a hodnocení
Recenze a hodnocení

Zajímá vás hodnocení a recenze našich produktů?

Testy a recenze


Založeno v roce 1969
Založeno v roce 1969

Na Japonském nebi vyšla zářivá hvězda, značka o tisíci srdcích

O značce


Naše recepty
Naše recepty Inspirujte se recepty, které jsme vytvořili ve spolupráci se známými bloggery. Zaměřili jsme se na chutné, přírodní, výživné ingredience a krásné prezentace.

Naše recepty


Zpětný odběr
Zpětný odběr

Ekologickou likvidaci vašeho nepotřebného zařízení necháváme na opravdových odbornících. Starý spotřebič nepatří do koše. Zlikvidujte ho ekologicky a myslete na přírodu i vy.

Ekologická likvidace odpadu


Toasty s lososovou pěnou

Toasty stokrát jinak a dneska s lososovou pěnou! Zamilujete si tuto nevšední, nadýchanou chuť tak, že už se nevyplatí váš topinkovač ani uklízet z pracovní desky.
Ingredience:

•    150 g uzeného lososa
•    2 lžíce olivového oleje
•    2 lžíce másla
•    60 g měkkého tvarohu
•    sůl
•    pepř
•    svazek pažitky
•    300 g plátků lososa
•    8 krajíců toustového chleba
•    3–4 lžíce citronové šťávy
•    1 citron na ozdobení

Postup:

Uzeného lososa pokrájíme na větší kousky. Vložíme asi na 15 minut do mrazničky. Pak jej najemno rozmixujeme s olivovým olejem a ušleháme s máslem, tvarohem, trochou soli, pepřem a 2 lžícemi citronové šťávy do pěny.

Pažitku omyjeme, osušíme a nakrájíme. Plátky lososa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Potom vmícháme spolu s pažitkou do pěny. Osolíme, opepříme a ochutíme zbylou citronovou šťávou.

Lososí pěnu uložíme do chladu. Krátce před podáváním opečeme toasty a nakrájíme je na malé trojúhelníky. Na každý toast dáme kopeček lososové pěny.

Ozdobíme pažitkou a půlkolečky citronu.

Dobrou chuť!