Najít prodejce
DOPRAVA ZDARMA NAD 1000 KČ

Veganský kaviár podle Sierry Holanové

Originální a zdravá alternativa tradičního kaviáru, která vás překvapí svou chutí i texturou. Hořčičná semínka se díky opakovanému proplachování a naložení do sladkokyselého rozvaru promění v kaviár, který se skvěle hodí jako ozdoba na pokrmy nebo příloha k předkrmům. Skvělé pro vegany i všechny, kdo chtějí vyzkoušet něco nového.

Ingredience:

  • 100 g hořčičného semínka
  • 100 g vody
  • 50 g limetovo-citronového octa
  • 25 g krupicového cukru
  • Špetka soli
Veganský kaviár podle Sierry Holanové

Postup:

1. Hořčičná semínka zalejte vodou o teplotě 90°C. Nechte louhovat 3 minuty, poté je sceďte a propláchněte studenou vodou. Tento postup opakujte 10x. Po desátém opláchnutí nechte semínka vykapat.

Tip: Pro nejpřesnější teplotu použijte naši rychlovarnou konvici s nastavitelnou teplotou!

 Veganský kaviár podle Sierry Holanové

2. V hrnci zahřejte vodu, limetovo-citronový ocet, krupicový cukr a špetku soli. Míchejte, dokud se cukr a sůl nerozpustí. Nevařte, pouze zahřejte.

3. Hotová semínka vložte do sklenice a zalijte je připraveným sladkokyselým rozvarem. Sklenici uzavřete a skladujte v ledničce. Kaviár je hotový a vydrží až 3 měsíce.
 
Veganský kaviár podle Sierry Holanové

Dobrou chuť přeje Sierra Holanová!

#Rychlovarná koncice
Zrušit
máte v porovnávání -
Porovnat